Tilbygg Nordstrand

FasadeNord_Nordstrand

Dette er en tomannsbolig, vertikalt delt, på Norstrand fra 1950-tallet. Den ene delen av bygningen har tilbygg fra flere tiår tilbake. Reguleringsbestemmelsene medfører at huset ikke kunne forlenges. Løsningen ble tilbygg på begge sider. Mot vest er det i en etasje og mot øst i tre. Det var en komplisert romkabal som skulle løses. Nye og bedre uteplasser kombinert med utsikt var andre viktige krav. Noe spesielt er alle fargene. Det opprinnelige huset var i okergult og hvit. Delvis av økonomiske årsaker var det ikke aktuelt å endre på dette. Det eldre tilbygget var beiset mørkblått og denne fargen ble også valgt for panelet på det nye tilbygget. Siste bildet viser bygningen før de siste tilbyggene.

 

FasadeVest_Norstrand

Fasadeost_Norstrand7 svar til “Tilbygg Nordstrand”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *